Statsautoriseret fodterapi i Charlottenlund

Døjer du med fødderne og har du brug for fodterapi i Charlottenlund? Så kom forbi os på Ordrup Fodklinik. Begge vores klinikker er godt placeret i hjertet af Charlottenlund nær Gentofte og Hellerup, så du skal ikke langt for at få fodbehandling.

En fodbehandling kan forebygge mange slags fodproblemer. Alt fra ligtorne til nedgroede negle og hælrevner kan forebygges med fodbehandling.

Vores klinik består kun af erfarne og statsautoriserede fodterapeuter, som er klar til at hjælpe dig af med symptomer og smerter. Vi har fleksible åbningstider, så du kan altid kontakte os og få hjælp, når det passer dig.

 Hvordan foregår vores fodbehandling i Charlottenlund?

Når du kommer til vores fodklinik for fodbehandling i Charlottenlund giver vi dig en tryg, effektiv og behagelig oplevelse.

Vi starter fodbehandlingen ud med et dejligt fodbad. Så klipper og fræser vi dine negle, så de på ingen måde kan genere dig.

Bagefter beskærer vi din hårde hud, hvis du skulle døje med dette. Ved at skære den hårde hud af, undgår du, at den gror tilbage igen, som man har risiko for, når man filer den af.

Har du andre fodproblemer, så tager vi os også af dem. Det kan være alt fra:

Til slut giver vi dine fødder et godt lag af en lækker creme, så de er friske, fugtede og klar til at træde på livets vej igen.

Har du brug for andet end fodbehandling? Du kan læse mere om nogle af vores mange tilbud her:

Book tryg fodterapi i Charlottenlund

Det kan være grænseoverskridende at tale om sine fodproblemer. Hos os kan du føle dig fuldstændig tryg uanset årsagen til, at du kommer til os. Vi tilbyder nemlig, som nogen af de eneste, aflukkede rum med dør. Det betyder, at du har mulighed for at snakke privat med din behandler om dine problemer og ønsker. Hos os har du altså fuld diskretion.

Book en tid til fodterapi i Charlottenlund allerede i dag.

Book tid online