Indlæg til sko

Fejlstillinger i fødderne kan have en afgørende betydning længere oppe i kroppen som f.eks. i knæene, hoften eller ryggen. Og fejlstillinger i fødderne kan også komme som en følge af problemer med hofterne. Hvis du har ondt i hoften, så går du asymmetrisk, og så går det galt.

Hos Ordrup Fodklinik kan du både købe færdiglavede indlæg samt specialfremstillede indlæg, der passer præcis til dine fødder og fejlstillinger. Vi tager udgangspunkt i netop dine fødder, og vurderer, hvad der er det bedste for dig.

Om du har brug for et specialfremstillet indlæg, eller om du kan nøjes med et færdiglavet indlæg vil bero på en individuel vurdering.

Samtale og ledtest

Vi indleder altid med en kort samtale for at få klarlagt, hvad problemet er. I de fleste tilfælde anbefaler vi, at du først får lavet en ledtest samt en scanning af foden, før vi kan vurdere hvilken type indlæg, der er det mest optimale for dig.

Ledtesten går ud på at undersøge led-bevægeligheden i foden. Dette gøres for at få klarlagt, om der er noget i den henseende, der skal tages hensyn til, når indlægget skal fremstilles. Herefter undersøger vi for fejlstillinger i foden.

De fleste mennesker har fejlstillinger i større eller mindre grad. En hyppigt forekommende fejlstilling, hos især kvinder, er nedsunken forfod, som kan give smerter/ømhed i forfoden, hård hud og ligtorne.

Har du nogen spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os.