Effektiv fodterapi Gentofte og omegn

Døjer du med fodproblemer? Kom forbi Ordrup Fodklinik for fodterapi nær Gentofte. Vores erfarne og statsautoriserede fodterapeuter kan hjælpe dig med alle dine fodrelaterede skavanker.

Vi er klar til at hjælpe dig af med dine symptomer og smerter. Vores klinik har fleksible åbningstider, så du kan altid ringe til os på telefon 32 13 10 10 eller skrive til os på email info@ordrupfodklinik.dk, hvis du har brug for hjælp.

Tryg fodbehandling i Gentofte

Hos Ordrup Fodklinik er det utroligt vigtigt, at du føler dig tryg uanset årsagen til, at du kommer til os for din fodbehandling nær Gentofte. Vi tilbyder derfor, som nogle af de eneste, aflukkede rum med dør, så du har fuld diskretion. Det betyder, at du trygt kan snakke privat med din behandler om dine problemer og ønsker uden forstyrrelser.

Dejlig og effektiv fodterapi i Gentofte

Fodterapi kan forebygge mange slags fodproblemer. Alt fra ligtorne til nedgroede negle og hælrevner kan forebygges med fodbehandling.

Når du kommer til fodterapi hos os nær Gentofte kan du altid forvente en dejlig og behagelig oplevelse, som virker. Vi starter behandlingen med et dejligt fodbad. Derefter sørger vi for at klippe og fræse dine negle, så de ikke kan genere dig.

Bagefter beskærer vi den hårde hud, du eventuelt har. Når man filer på hård hud, er der risiko for, at man kun gør det værre. Det skyldes, at det kan resultere i, at hudproduktionen øges, som kun gør ondt værre. Derfor beskærer vi den hellere.

Døjer du også med problemer som ligtorne, nedgroede negle og hælrevner? Så tager vi os også af det.

Vi slutter altid af med at give dine fødder en lækker creme, så de er friske og fugtede og klar igen.

Kontakt os allerede i dag og book en tid til fodterapi tæt på Gentofte.

Book tid online