Bøjlebehandling

Hvis du har en nedgroet negl, så er det ofte ret smertefuldt. Men frygt ikke, vi kan hjælpe dig videre med en effektiv bøjlebehandling, der tvinger neglen til at vokse i den rigtige retning igen.

Når du kommer hen til fodklinikken, lægger vi en metaltråd henover neglepladen, og du vil med det samme kunne mærke en forskel. Det er individuelt, hvor længe tråden skal sidde på. Men det tager normalt mellem 4-6 måneder før neglen igen er, som den skal være.

Vi er statsautoriserede fodterapeuter, hvilket er din garanti for at blive behandlet af en fodterapeut, som både er uddannet i og har stor erfaring med bøjlebehandling af nedgroede negle.

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakt os uforpligtende. Vi sidder klar til hjælpe dig.

Effektiv behandling

Mange vælger at bruge en metode, der betyder, at du hver måned skal komme igen, for at få korrigeret bøjlen. Men hos Ordrup Fodklinik udfører vi den mest anerkendte og sværeste metode. Men det er til gengæld også den, der er den bedste og nemmeste løsning for dig.

Når vi har sat metaltråden på, så vil du være symptomfri med det samme. Og vi har kun har behov for at tjekke tråden hver 4. til 5. måned. Det betyder, at du både sparer penge men også kan slappe mere af.

Når du kommer forbi klinikken anden gang, som typisk vil være efter 4 måneder, så vurderer vi, hvor længe tråden har behov for at blive siddende.

Book en bøjlebehandling af en nedgroet negl

Mange frygter nok prisen for sådan en behandling – det behøves du ikke!

Prisen hos os for bøjlebehandling af en nedgroet negl, eller negle, er ganske overkommelig og med mulighed for tilskud*.

Pris kr. 195,-

*du kan få tilskud, hvis du har fået en henvisning fra egen læge til denne behandling

Book tid online

Tå med brug for bøjlebehandling af nedgroet negl