Professionel fodterapeut Hellerup

Døjer du med fødderne og har du brug for at blive set af en fodterapeut nær Hellerup? Så kom forbi vores fodklinik. Vi er alle erfarne og statsautoriserede fodterapeuter, og vi holder til i Ordrup – kun 8 minutter i bil fra Hellerup.

Vi er klar til at hjælpe dig med symptomer og smerter, og vi har fleksible åbningstider, så du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Effektiv fodbehandling nær Hellerup

Fodbehandling i vores klinik nær Hellerup kan forebygge mange slags fodproblemer. Alt fra ligtorne til nedgroede negle og hælrevner kan forebygges gennem fodbehandling.

Vores fodbehandling nær Hellerup er en behagelig oplevelse, som virker. Vi starter behandlingen med at give dig et dejligt fodbad. Bagefter klipper og fræser vi dine negle, så de ikke generer dig på nogen måde.

Derefter beskærer vi den hårde hud, du eventuelt har. Hvis man filer på hård hud, så risikerer man nemlig at det kun bliver værre, da hudproduktionen øges, og gør ondt værre. Derfor beskærer vi den i stedet.

Døjer du også med problemer som ligtorne, nedgroede negle og hælrevner. så tager vi os også af det.

Vi slutter altid af med at give dine fødder en lækker creme, så de er friske og fugtede og klar igen.

Vi kan hjælpe dig med meget mere end kun fodbehandling. Du kan læse mere om nogle af vores tilbud her:

Book tid til fodterapi i Hellerup og omegn

Det kan være grænseoverskridende at skulle vise og snakke om sine fodproblemer. Hos os går vi meget op i, at du som klient skal føle dig tryg uanset årsagen til, at du vælger at komme til os. Derfor tilbyder vi, som nogle af de eneste, aflukkede rum med dør, så du har fuld diskretion. Det betyder, at du altid har mulighed for at snakke privat med din behandler om dine problemer og ønsker.

Lyder vi som den rette fodklinik for dig? Book en tid til fodterapi nær Hellerup, Charlottenlund og Gentofte her.

Book tid online