Bøjlebehandling

Hvis du har en nedgroet negl, så er det ofte ret smertefuldt. Men vi kan hjælpe dig videre med en bøjlebehandling, der tvinger neglen til at vokse i den rigtige retning igen.

Når du kommer hen til fodklinikken, lægger vi en metaltråd henover neglepladen, og du vil med det samme kunne mærke en forskel. Det er individuelt, hvor længe tråden skal sidde på. Men det tager normalt mellem 4-6 måneder før neglen igen er, som den skal være.

Effektiv behandling

Mange vælger at bruge en metode, der betyder, at du hver måned skal komme igen, for at få korrigeret bøjlen. Men hos Ordrup Fodklinik udfører vi den mest anerkendte og sværeste metode. Men det er til gengæld også den, der er den bedste og nemmeste løsning for dig.

Når vi har sat metaltråden på, så vil du være symptomfri med det samme. Og vi har kun har behov for at tjekke tråden hver 4. til 5. måned. Det betyder, at du både sparer penge men også kan slappe mere af.

Når du kommer forbi klinikken anden gang, som typisk vil være efter 4 måneder, så vurderer vi, hvor længe tråden har behov for at blive siddende.

Pris kr. 205.88,-

*du kan få tilskud, hvis du har fået en henvisning fra egen læge til denne behandling

Hvis du har nogen spørgsmål til behandlingen, eller gerne vil vide, hvad vi kan gøre for dig og dine fodproblemer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare alle dine spørgsmål.​

Ordrup
​Fodklinik​​

Banevej 12920 Charlottenlund

​Tlf.: 32 13 10 10

Mandag: 09.00 - 17.00​

Tirsdag:  09.00 - 17.00​

Onsdag: 09.00 - 17.00​

Torsdag: 09.00 - 17.00​

Fredag:  09.00 - 15.00​

Lørdag:  Efter aftale

Skriv
​til os 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt